Loading...

info@lyke.huhé - pé 9:00 - 16:00



0
Loading
A kosara üres
AZ INGYENES POSTAKÖLTSÉGIG MARADT MÉG  Ft
Kategóriában

Bosszantják a rovarok?  - 4 tanács, hogyan vegyük fel a harcot a bosszantó rovarok ellen

2020-09-11 13:34

 4 tanács, hogyan vegyük fel a harcot a bosszantó rovarok ellen

Szeretné elkerülni, hogy melege legyen, ha sétál az erdőben, de a kullancsok azonnal megtámadják? Vagy pánikbetegsége van a szúnyogoktól, mert minden csípésük helye felduzzad? Bemutatjuk a legjobb gyakorlatokat, hogyan végezzen az idegesítő rovarokkal.

1. Természetes rovarriasztó a kullancsok ellen

Az első begyakorolt módszer, hogy lefújja magát rovarriasztóval. Ez azonban megterhelheti a természeti környezetet, és lehet, hogy nem teljesen hatékony. Már nagymamáink is kedvelték a rozmaringból készült rovarriasztót - hagyja, hogy egy tasak alaposan ázzon körülbelül 1 liter vízben, és végül adjon hozzá egy kanál fehérbor-ecetet.

Már csak öntse és egy permetezőbe és a kullacsoknak befellegzett!

2. A legyeket nem kell légycsapóval üldöznie

Bizonyára van, akinek nagyszerű időtöltés, ha az izzadt apa a tornácon kering, és megpróbálja utolérni légycsapóval az agilis szárnyas szörnyet - a többiek számára azonban van néhány tippünk, hogyan bánjunk el a legyekkel:

- mentás tasakok elhelyezése

- áztassa a szövetet eukaliptusz

-olajba és akassza fel a szobában

- ültessen muskátlit ládákba, amely a legyek számára kellemetlen szagú

3. 21. századi megoldás - rovarriasztó

Ez a praktikus eszköz biztosítja a nyugalmat bárhol, ahol van elektromos aljzat van - különösen otthonában vagy annak közvetlen közelében. A modern készülék olyan hullámokat bocsát ki, amelyeket a legtöbb rovar valóban gyűlöl, és ezért távol maradnak Öntől. Nem kell permeteznie, kennie vagy állandóan figyelnie - csak csatlakoztassa a dugót, és teljes mértékben élvezheti a napsütéses napokat! A készüléket itt megvásárolhatja.

4. Hogyan szabaduljon meg a szűnyogoktól?

Néhány ember szerencsétlen, mivel a szúnyogok kedvelik őket - ez a test szagával és a vércsoporttal is összefügg, a 0-as típusú vércsoportúak szenvednek leginkább.

Mit utálnak valójában ezek a repülő szörnyek? Szegfűszeg. Öntsön egy marékot egy tálba, öntsön egy kis üveg sósborsszeszt hozzá és hagyja 48 órán át állni. Aztán kenje be magát és megkezdődhet a zavartalan pihenés vagy séta.

Köszönjük, hogy egész idáig elhutott az olvasásban és reméljük, hogy tanácsaink hasznosak lesznek Ön számára!