Loading...

0
Loading
A kosara üres
AZ INGYENES POSTAKÖLTSÉGIG MARADT MÉG  Ft
Kedvezmény 60%
Mennyiségi kedvezmény
  • 2 és több darab - 3039 Ft / darab
  • 3 és több darab - 2860 Ft / darab
Ultrahangos fogászati ​​tisztító rendszer

Ultrahangos fogászati ​​tisztító rendszer

A fogaink egészségének fenntartása olyan kérdés, amelyet gyakran figyelmen kívül hagyunk. A fogkő a fogszuvasodás egyik legfőbb kiváltó oka. A fogkő egy színtelen, ragadós baktériumréteg, ami a fog külső részén épül fel és reakcióba lép az elfogyasztott ételek és italok cukor és keményítőtartalmával. Ez a reakció olyan savakat állít elő, melyek megtámadják a fogzománcot, és meggyengítve azt egyenes utat engednek a fogszuvasodásnak és lyukak kialakulásának. A fogkő eltávolító és fogköz tisztító készülékkel házilag gondoskodhatsz fogaid ápoltságáról és egészségéről, otthon, kényelmesen.

raktáron jelenleg van: 5+ darab

beszállítónál készleten van: 5+ darab - 10 napon belül kézbesítjük

8928 Ft
3 575 Ft
Mennyiségi kedvezmény
  • 2 és több darab - 3039 Ft / darab
  • 3 és több darab - 2860 Ft / darab


Már eladva 1725 darab
Ezt a terméket Önnel együtt 36 másik ügyfelünk is figyeli

Az akció csak a készlet erejéig tart. Ez a termék már majdnem elfogyott.

3575

A szett egy egyszerűen használható és hatékony otthoni fogkő eltávolító, és fogfehérítő rendszer. A fogászati készlet eltávolítja az átmeneti foltokat és elszíneződéseket és segít felszámolni a veszélyes fogkő lerakódásokat.
A Sonic otthoni fogászati ​​tisztító rendszerrel 3000 finom rezgéshullámmal tisztíthatja fogait percenként. A Sonic otthoni fogászati ​​tisztító rendszer segít eltávolítani a plakkot, a fogkövet és a foltokat a nehezen elérhető helyekről, ami fehérebb és egészségesebb fogakhoz vezet.  A fogantyú LED fényforrással van felszerelve, amely segít a tisztítás során.

Használata rendkívül egyszerű - csak nyomja meg az oldalsó gombot, és irányítsa a hegyet a tisztítani kívánt terület felé. Elöl, hátul és a fogak között, valamint bármely koronán, implantátumon, műfogsoron alkalmazható. A fogkő eltávolító és fogfehérítő készletet a napi rendszeres, hagyományos fogkefe használat mellett kell alkalmazni.

Tulajdonságok:

  • Szükséges 1db AAA elem (nem tartozék)
  • Ajándék szilikon fogköz tisztító fej
  • Anyag: ABS

Figyelem a termék higiéniai eszköz, ezért használat után már nem lehetséges a vásárlástól elállni.